hamburgericoon

Delta Libra beschikt over een eigen designstudio nabij Amsterdam. Al onze producten, winkelconcepten en collecties worden hier in eigen beheer gecreƫerd en verder ontwikkeld. Specifieke klantwensen zijn daardoor ook goed, snel en eenvoudig te realiseren.

Door te werken met ontwerpers die zich laten inspireren door wereldwijde invloeden, leveren wij een uniek assortiment met een sterk eigen identiteit. Alle producten en collecties worden met de grootst mogelijke zorg ontworpen of samengesteld.

Op de ontwerpafdeling wordt met evenveel passie gewerkt aan een nieuw, praktisch verhuisproduct voor in een regulier winkelschap als aan nieuwe collecties woonaccessoires die warmte en sfeer moeten uitstralen.

Door de combinatie van de designstudio met de eigen productie en import, zijn wij in staat om kort voor of zelfs tijdens de productie nog eventuele wijzigingen door te voeren.

Sinds wij de beschikking hebben over een eigen ontwerpafdeling, merken wij een sterk toenemende vraag naar klantspecifiek uitgewerkte collecties of producten. Juist deze mogelijkheid maakt dat wij snel een unieke positie hebben verworven bij onze relaties in binnen- en buitenland.