hamburgericoon

Met het merk HOOMstyle® brengen wij onder eigen brandlabel woonaccessoires van een hoge kwaliteit maar wel altijd betaalbaar.

Alle HOOMstyle producten hebben een sterke identiteit en vinden hun oorsprong in onze eigen designstudio nabij Amsterdam.

Typisch HOOMstyle is de mix tussen modern en stylish. Ons doel is om een warme en fijne sfeer te creëren als je HOOMstyle producten gebruikt.
Alle HOOMstyle collecties worden met grote zorg en passie samengesteld. Onze designers laten zich inspireren door wereldwijde invloeden en daardoor brengen we met onze sfeervolle woonaccessoires een stukje van de wereld in huis.

Een greep uit onze collecties:
kussens en plaids, gordijnen, decoratieve opbergartikelen, wandklokken, poefen, fotolijsten, beelden, windlichten, canvasprints voor binnen en buiten, dienbladen, mandwerk, keramiek en glaswerk, kandelaren en veel meer.

Vanwege de nauwe samenwerking tussen onze designstudio, het Nederlandse verkoopkantoor en de directe import en sourcing via ons kantoor in Azië, zijn wij in staat om alle klantwensen binnen zeer korte doorlooptijden te realiseren. Dat is één van de pijlers van ons internationale succes. HOOMstyle woonaccessoires zijn inmiddels in meer dan 1.000 verkooppunten door heel Europa verkrijgbaar.

De artikelen kunnen worden verkocht onder onze eigen private labels zoals HOOMstyle® of Silverdunes® maar ook onder private labels van onze afnemers.

HOOMstyle your home signature