hamburgericoon

Delta Libra is een internationale handelsorganisatie die haar voorsprong heeft opgebouwd door met veel passie en creativiteit de wensen van haar klanten te vertalen naar succesvolle artikelen.

Om optimale controle te hebben op het gehele productieproces en toegezegde levertijden waar te kunnen maken, is enkele jaren geleden ons kantoor in Azië opgericht. Daar houden de medewerkers constant contact met de producenten en sturen zij bij waar dat nodig is. Op die manier zijn wij nog beter in staat om de hoge kwaliteitsstandaard die wij hanteren, ook echt te kunnen garanderen.

Alle artikelen en collecties die wij verkopen, worden door ons rechtstreeks in productie gegeven en in eigen beheer geïmporteerd. Door onze kostenefficiënte bedrijfsstructuur en het team van ervaren medewerkers zijn wij in staat om zelfs voor grote, gerenommeerde bedrijven toch een duidelijke meerwaarde te creëren. Bijvoorbeeld op het gebied van collectioneren en productkeuzes, sourcing, inkoop en productiebegeleiding.

Een belangrijk deel van onze producten heeft een lange weg afgelegd voor ze op hun eindbestemming aankomen. Maar een aanzienlijk aantal van onze artikelen komt ook van minder verre bestemmingen. Deze mix maakt ons aanbod zo sterk en onze positie uniek.

Het is voor ons van groot belang dat al onze producten op een juiste wijze worden geproduceerd zonder uitbuiting of andere onwenselijke situaties. Ook daar zien onze mensen tijdens de fabrieksbezoeken op toe. Met onze werkwijze weten wij keer op keer onze klanten te bieden waar zij behoefte aan hebben. Wij leveren op tijd en wat is afgesproken waardoor zij hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Importeren via ons betekent voor u meer tijd voor andere zaken.