hamburgericoon

Alle afzonderlijke producten of complete collecties die wij verkopen kunnen onder brandlabels van ons worden verkocht. Woonaccessoires bijvoorbeeld onder HOOMstyle® of Silverdunes® en verhuis- en opbergartikelen bijvoorbeeld onder Pack and Protect® of Rack and Store®.

Wij collectioneren en produceren echter ook voor een aanzienlijk aantal private labels van onze afnemers. Onder welk label een product wordt verkocht, hangt vaak samen met marktwerking, zakelijke belangen en de perceptie van de consument. Wij kunnen in alle gevallen zorg dragen voor een vlekkeloze productontwikkeling, productie en uitlevering. Wij bewaken het gehele proces desgewenst van tekentafel tot aan de winkelpresentatie. Het is daarbij voor ons van ondergeschikt belang of het om een enkel artikel gaat of dat het een gehele collectie betreft.

Wij richten ons met name op het middensegment binnen de internationale retailmarkt. Er zijn ook een aantal private brandlabels dat van onze diensten gebruik maakt die behoren tot de meest toonaangevende bedrijven in de home and living branche. Wij zijn oprecht trots dat wij voor een dergelijke mix aan opdrachtgevers mogen werken.